GMB-profiel voor meer online succes

Beter gevonden worden met een geoptimaliseerd Google bedrijfspagina

Bent u een lokaal bedrijf en wilt u ervoor zorgen dat uw potentiële klanten u gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze online zoeken? Dan is Google bedrijfspagina (GMB) optimalisatie iets wat u moet overwegen.

300k

Average money saved

Wat is een Google bedrijfspagina?

Een Google bedrijfspagina is een pagina waarop de belangrijkste informatie over je bedrijf te vinden is. Dit kan bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, openingstijden en website zijn. Ook kun je foto’s van je bedrijf en producten/diensten uploaden. Mensen kunnen je bedrijf vinden via Google Zoeken en Google Maps. Als je bedrijf meerdere locaties heeft, kun je voor elke locatie een aparte Google bedrijfspagina maken.

Waarom is het belangrijk om je Google bedrijfspagina te optimaliseren?

Een geoptimaliseerde Google bedrijfspagina zorgt ervoor dat potentiële klanten je bedrijf beter kunnen vinden en dat bestaande klanten meer informatie kunnen vinden over je bedrijf. Daarnaast kan een geoptimaliseerde Google bedrijfspagina zorgen voor meer websiteverkeer en meer conversies. Als je bijvoorbeeld een restaurant hebt, kunnen mensen via je Google bedrijfspagina gemakkelijk een tafel reserveren.

Voordelen van een Google Mijn Bedrijf

 • Betere vindbaarheid in Google
  Een Google bedrijfspagina zorgt ervoor dat je bedrijf beter vindbaar is in Google. Wanneer mensen zoeken naar bedrijven in jouw branche, dan verschijnt jouw bedrijfspagina bovenaan in de zoekresultaten. Hierdoor is de kans groter dat mensen jouw bedrijf zullen vinden en contact met je op zullen nemen.
 • Betere zichtbaarheid op Google Maps
  Een Google bedrijfspagina zorgt er ook voor dat je bedrijf beter zichtbaar is op Google Maps. Wanneer mensen in de buurt op zoek zijn naar bedrijven in jouw branche, dan verschijnt jouw bedrijf bovenaan in de lijst met zoekresultaten op Google Maps. Hierdoor is de kans groter dat mensen jouw bedrijf zullen bezoeken.

 • Mogelijkheid tot het verzamelen van reviews
  Een Google bedrijfspagina biedt bedrijven ook de mogelijkheid om reviews te verzamelen van klanten. Deze reviews worden vervolgens weergegeven op je bedrijfspagina en in Google Maps. Positieve reviews kunnen potentiële klanten overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen.

 • Gratis promotie
  Een Google bedrijfspagina is een gratis manier om je bedrijf te promoten op het internet. Je kunt je bedrijf presenteren aan een groot publiek zonder dat je hier extra kosten voor hoeft te maken.

 • Inzicht in de statistieken
  Met een Google bedrijfspagina heb je inzicht in de statistieken van je bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel mensen je bedrijfspagina hebben bezocht, hoe vaak er op de knoppen op je bedrijfspagina is geklikt en hoeveel mensen je bedrijf hebben gebeld vanuit de zoekresultaten.

box-3

Our consultation is always in sync with your strategy

Scelerisque dignissim in leo at magna donec mi metus ipsum luctus nam elit sociis luctus et aliquam libero.

Our services

Other services we offer

services-1
Finance management

Quisque velit nisi pretium ut lacinia in elementum.

info-6
Business consulting

Nulla porttitor accumsan tincidunt vestibulum ac.

banner-20
Capital markets

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula.